Over de blogger

Bert van Leeuwen (1956-Wormerveer) Na mijn jeugd en de grafische MTS was ik in militaire dienst, hospik in Seedorf (Duitsland). Daarna twaalf jaar lang grafisch tekenaar/vormgever. Eerst bij de provincie Noord-Holland en het laatste jaar op het eiland Terschelling. Mijn vrouw kon werk krijgen als verpleegster op het vasteland en we verhuisden naar Lelystad. Ik ben vader van twee geweldige kinderen en toen een tijdje huisman. Op de Bataviawerf leerde ik beeldsnijden en maakte de mooiste beelden voor het schip Batavia.

Na deze periode volgde ik een opleiding van vier jaar voor timmerman in de bouw en bouwde huizen als kastelen. Na acht jaar herbegon ik als leermeester aan de bouw van het schip Zeven Provinciën en het onderhoud van het schip Batavia op de Bataviawerf. Na 17 jaar heb ik ontslag genomen en geniet van het leven.

Omdat ik het leuk vind om verhaaltjes te schrijven ben ik de blog KookieBizar begonnen. Soms maak ik een illustratie en daar een verhaaltje bij. Alle verhalen berusten op fantasie. Namen, personages, plaatsen en gebeurtenissen zijn ontsproten aan mijn verbeelding of op fictieve wijze gebruikt. Elke gelijkenis met werkelijk bestaande personen, gebeurtenissen of locatie berust op zuiver toeval.