Piemel

Boegbeeld Batavia

Chef, fallus, fluit, jongeheer, leuter, toeloe, lid, lul, paal, penis, piemel, plasser, roede, snikkel, tampeloeres, of zwengel of hoe je het mannelijke geslachtsdeel ook wilt noemen onder de leeuw van de Batavia hing heel lang niks en waarschijnlijk in de toekomst weer niks.

Het is een fabeltje dat de schoenmaat, neus of vingerlengte iets zegt over de grootte van een piemel. Elke man heeft er wel een, behalve de rode galjoensleeuw op het spiegelretourschip Batavia in Lelystad, nadat de originele leeuw ten onder was gegaan aan houtrot. Op het schip Batavia werd het galjoen versiert met een gereformeerde vrouwtjesleeuw zonder lul. De heraldische leeuw onderscheidt zich juist van echte leeuwen door de mannelijke geslachtsorganen die geprononceerd onder de buik zijn aangebracht.

Dit gemis heb ik persoonlijk goed gemaakt. Ik heb een keurige penis met een paar prima ballen onder de buik van de rode leeuw geschroefd (20 augustus 2019). En nu wordt er weer een nieuwe leeuw gemaakt en ik hoop niet dat het er een wordt zonder tampeloeres.

Bij 95 procent van de mannen is de lengte van de penis in hangende toestand tussen de 6,5 een 11,5 centimeter. In opgewonden staat is dat tussen de 10,5 en 16 centimeter. De grootste snikkel ooit gemeten is 34 centimeter. Toch heb ik ook gezien dat er nog grotere lullen rondlopen, al dan niet met een koiboihoed.