Gerrit au pistolet d’or

Gerrit en het gouden pistool

Nah, mijn vriend is weer terug op de spoedeisende hulp. Ik weet nog niet wat er allemaal gebroken is maar het ging in elk geval niet zoals verwacht. Gerrit besloot om maar eens te gaan paardrijden. Grootste vergissing ooit! 

Eenmaal op het paard, begon hij rustig aan en daarna wat sneller, maar voordat hij het goed en wel in de gaten had gingen ze zo snel als de wind. Hij viel van het paard en bleef met zijn voet in de stijgbeugel hangen, terwijl het paard maar bleef door rennen en hem met zich meesleepte.

Gelukkig kwam de eigenaar van de draaimolen naar buiten en zette de machine uit. De man had de brutaliteit om de rest van Gerrit z’n kleingeld af te pakken om te voorkomen dat hij ook nog op de olifant Dumbo zou klimmen.
 
Nou, naar omstandigheden gaat het redelijk, natuurlijk laat hij het er niet bij zitten dat snap je denk ik wel. Die man gaat hij ff hard aanpakken. Gerrit laat zich niet zomaar beroven van zijn kleingeld. Hij gaat een rechtszaak aanspannen tegen deze hork.
 
Man, man, hij was helemaal in zijn element op dat paard. Herinneringen uit een vorig leven kwamen weer naar boven. Toen was hij een Marshall in het Wilde Westen en zat hij achter bandieten aan op zijn paard en trok zijn gouden pistool; vertelde hij mij in een comateuze droom toen hij in het ziekenhuis lag, waar hij herstellende was van de crash in de draaimolen.
 
Het gaat nu weer goed met Gerrit.