Een Gecrushed Echtpaar 2

Hij droomde elke nacht van een gelukkige toekomst totdat hij wakker werd gepord omdat hij snurkte, maar hij bleef snurken en zij ging dan in het kamertje van hun nooit geboren kindje slapen, waar naast het ledikantje een logeerbed stond. Als Frans in zijn schuurtje zat en bezig was met zijn Twin Towers op te bouwen met lucifers evolueerde hij het idee om zijn vrouw te vermoorden en haar dan af te laten voeren volgens de instructie van Mr. van der Putten.

Lees meer

Een Gecrushed Echtpaar 1

In een stadje hier niet ver vandaan leefde een vreemd stel in een verder gewone woning. Opeens had hij het idee om zijn vrouw te vermoorden. Maar hoe? Frans was tweeënveertig jaar en vrij fors. Hij had het figuur van een kiloknaller, verpakt in een tuinbroek. En hij was getrouwd met Sylvie. Toen ze elkaar leerde kennen waren ze tot over hun oren verliefd, maar dat was al gauw twintig jaar geleden.

Lees meer

De Gelukkige Postbode

De bewoners van het dorp Bellegem in België hebben een groot feest aangericht om postbode Francis Postier te bedanken. Veertig jaar heeft hij de brieven bezorgd. Nooit wierp hij de post en of het reclamedrukwerk in de verkeerde gleuf. Zijn laatste werkdag vormt hierop geen uitzondering.

Lees meer
  •  
  • 1 van 5